April 18, 2011

PostHeaderIcon MR SHINKAWA

Bukan shin-chan... tapi shinkawa... dibeli oleh mak ku .. dari penjual yang datang ke rumah.. pandai dorang tackle orang tua tu.. bukan murah2.. ada dalam rm700 - rm800.. tapi ni da lama da.. rasa ada dalam 10 - 12 tahun lepas.. masa mak ku beli, dia kata dia teringat kat aku.. so nak ke tak nak.. aku beli jer la dari dia.. SHINKAWA.. bukan cinta terlarang.. tapi cinta terpaksa.. uhuhuh
ciri-ciri.. jangan tanya la.. masa ni aku mmg tak minat sangat.. minat ada.. tapi tak sangat bab-bab menjahit.. kaku kekok bangat especially tang masuk keluar benang... tapi takde la sampai kes patah jarum ke apa... selalu kes mesin x nak jalan... asyik stuck jer.. pernah gi ofis dorang buat aduan.. rasa kat kawasan 101 mall puching tu... last2 dorang tak nak bising.. dorang kasi aku tukar ngan mesin yang lain..

masa ni aku da ada sorang anak da.. so pasal tak nak la rasa jadik camtu jer, aku ambik kelas jahit.. aku g kelas lepas ofis hour aku dan sementara nak tunggu en hubby ku habis keje... top top da elok da gi balik g balik kelas.. aku ngandung no2.. nak jadik hal.. aku muak loya gila nak teruskan kelas.. so aku tuang tuang tuang.. sampai aku naik malu nak jumpa da cikgu aku... hehehhe jahat pun ada... ish.. kelas jahit jer, kelas lain aku habis belajar sampai dapat degree.. kat oversea lagi...

Apa hasil yang aku dapat?? next entry k..

0 comments:

Post a Comment

Why 2nd blog?

Established in April 2011 (after a year from existence of my 1st blog). For my personal filing and ease of reference. Also as a place to preserve and a way for my self expression for all my previous learning processes, experiences and the time spent.
*Wish that you all would kindly excuse me for my poor command of English for I'm only an occasional English user.
*I appreciate it very much, if you be kind enough to leave me a note or two to mark your visit.*
*Thank you.*

Friends

Labels

Labels by Items

Powered by Blogger.