June 15, 2013

PostHeaderIcon Gelagat anak daraku

ni bulan Mac 2013
belikan fairy wings ni kat MR DIY
lupa pula harganya

suka sangat dia... (maknya pun tumpang suka..)

agaknya dia rasa dia macam Tinker Bell kot


yang ni saya paling suka... 
activity melipat plastic bag Tesco untuk di simpan buat plastik sampah...
semua kena buat termasuk la si "tinker bell"
pandai pulak dok tengah2 tu..

yang crown pink ni pun beli kat Mr DIY..bulan April 2013
 murah je kalau tak silap tak sampai rm2 kot

pasal crown ni originally kosong.. so kena di tampal2 bunga2 tu

 suka sangat anak dara ni 

dan bermula la kenal warna -warna traffic light
GREEN = Go
YELLOW = slow
RED = stop


 dan yang crown ala2 dewa dewi ni lak beli bulan June 2013
di Mydin rm8.90
ada siap dengan crown, necklace, wand, handphone pink, mirror dan make up case, sikat

da la dok belakang seat saya ... bila saya memandu .. jumpa je traffic light..
sibuk mengingatkan kita SLOOOWWWW...
STOOOOP..
yang kita lak tengah speed up bila tengok Yellow light...
heheh almaklum la tak larat nak tunggu trafiic light terutama kalau kat simpang 4 cabang

bukan buat selalu pun.. kalau rasa tak selamat... saya tak buat.. 

haaaa yang pelampung ni saya beli kat Tesco kat reduced price
@rm5.45
da la bila sampai rumah dia suruh abangnya tiup... dan 
mula la dia berenang atas darat...

oooo my

anak dara punya perangai membeli belah ni.. menakutkan betul
bukan di ikutkan sangat.. tapi kalau tak diikut mood dia akan menduga keimanan
nasib la barang nya banyak bawah rm10
namun walaupun murah.. kalau tiap kali keluar umpama kena bayar "tax" je
ni yang barang sempat dirakam kan buat bukti kendian hari

anak oooo anak..



2 comments:

Kak Lin said...

alaaa..cutenya dia berenang atas darat!! imagine kak lin 3 anak dara.. hehe

Umi E-ca (Sms@017 - 3 3 1 0 4 0 5) said...

emmm k lin.. tahniah.. ada 3 anak daras.. mesti ceria rumah...
saya ada yang sorang ni je... tapi saya juga ada lagi 4 jejaka.. mmg "gegak gempita" dibuatnya bila berkumpul... dan tulah yg beri kita rasa bahagia... kan??

Post a Comment

Why 2nd blog?

Established in April 2011 (after a year from existence of my 1st blog). For my personal filing and ease of reference. Also as a place to preserve and a way for my self expression for all my previous learning processes, experiences and the time spent.
*Wish that you all would kindly excuse me for my poor command of English for I'm only an occasional English user.
*I appreciate it very much, if you be kind enough to leave me a note or two to mark your visit.*
*Thank you.*

Friends

Labels

Labels by Items

Powered by Blogger.